Oversatt fra tysk. Tysk versjon
Slett konto og lagret spill
Nordreich · Silverback Ecom GmbH
Slik sletter du kontoen din i spillet Nordreich og alle data som hører til den. Dette kan ikke angres.
I spillet (umiddelbart)
- Åpne Nordreich og trykk på tannhjulet for å åpne innstillingene.
- Trykk på «Slett konto og lagret spill» i kortet «Konto».
- Bekreft to ganger med «Sikker? Alt går tapt» og «Slett for godt».
Kontoen din er dermed slettet umiddelbart. Spillet begynner deretter på nytt på denne enheten.
Uten appen (per e-post)
Har du ikke appen lenger, skriv til dpo@nordreich.eu med emnet «Slett konto». For at ingen skal kunne få slettet andres kontoer, trenger vi ett av disse bevisene:
- supportkoden din (i spillet: Innstillinger → «Konto» → «Kopier»). Var det lagrede spillet ditt koblet til Apple eller Google, finner du den også på en annen enhet etter at du har logget på med denne kontoen i spillet der;
- eller, hvis du har kjøpt noe, ordrenummeret fra kjøpsbekreftelsen fra Apple eller Google.
Oppgi i tillegg spillernavnet ditt og riket ditt, slik at vi finner det lagrede spillet raskere. Disse opplysningene ser også andre spillere, derfor er de alene ikke nok som bevis.
Har du verken supportkode eller kjøp, trenger du ikke installere appen på nytt for dette. Gi oss da i tillegg opplysninger om det lagrede spillet ditt som andre spillere ikke kan se, for eksempel omtrent hvor mange runer du har og når du sist spilte.
Vi sletter innen én måned og bekrefter slettingen for deg per e-post. Vil du bare få slettet bestemte data, for eksempel chatmeldingene dine, skriv det til oss på samme måte.
Hva som slettes
- det lagrede spillet ditt med bygninger, varer, krigere, runer, gjenstander og fremgang;
- spillernavnet ditt og øya di på verdenskartet;
- koblingen til Apple eller Google og identifikatorene til enhetene dine;
- push-tokenene dine, innstillingene for varsler og på Android installasjons-ID-en fra Firebase (Google);
- chatmeldingene dine, rapportene dine og rapportene om deg, blokkeringene og dempingene dine;
- medlemskapet ditt i en klan, søknader om å bli med og invitasjoner (er du klanhøvding, overtar et annet medlem vervet);
- nøkkeltallene for det lagrede spillet ditt (se Personvernerklæring, punkt 8).
Hva som blir igjen
- Kjøpsdata (transaksjonsnummer, produkt, tidspunkt, godskriving, refusjon), bare knyttet til identifikatoren til et tomt lagret spill, til utgangen av det tredje året etter kjøpet. Vi trenger dem for refusjoner og mulige krav fra kjøpet. Deretter blir bare transaksjonsnummeret værende og, hvis det ble refundert, når, slik at det samme kjøpet aldri godskrives to ganger. Registreringene om kjøp og refusjoner i nøkkeltallene slettes 400 dager etter kjøpet eller refusjonen.
- Sesongpoeng du har samlet inn for klanen din, blir værende i klanens poengsum, uten navnet ditt.
- Det andre spillere har opplevd med deg – kamprapporter, gaver, meldinger i klanen deres – blir værende hos dem, med «—» i stedet for navnet ditt: Navnet ditt står bare i det lagrede spillet ditt og forsvinner med det.
- Installasjons-ID-en fra Firebase fjerner Google innen 180 dager etter slettingen (Personvernerklæring, punkt 7).
- Sikkerhetskopier av databasen inneholder dataene dine i høyst 22 dager til (Personvernerklæring, punkt 9).
- Registreringer av hva vi har gjort på din forespørsel eller med det lagrede spillet ditt, i 12 måneder (Personvernerklæring, punkt 11).
Merk: Sammen med det lagrede spillet går også runer, gjenstander og et løpende pass tapt (Bruksvilkår, punkt 14). Vil du slette fordi du ikke godtar en ny versjon av bruksvilkårene, skriv til oss først: Da refunderer vi deg betalt pass- og abonnementstid (punkt 18). Et løpende abonnement «Odins gunst» avsluttes ikke ved at du sletter: Si det opp i Apple- eller Google-kontoen din (se Hjelp).